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Cromesquis de verdures: Qui Nem segueix-me! Cromesquis de légumes: qui Nem me suive !

Una oda al vegetarianisme. Revisites cruixents de l'èxit mundial més emès més enllà de l'estiu, aquestes dues generoses croquetes estan recobertes de patates cremoses, puntuades amb pèsols punxants i coliflor dolça. Une ode au végétariat. Croustillantes revisites du tube planétaire le plus diffusé au-delà de l’été, ces deux généreuses croquettes enrobent d’onctueuse issimes pommes de terre, ponctuées de percutants petit-pois et doux choux-fleurs.

6.00€

Una oda al vegetarianisme. Revisites cruixents de l'èxit mundial més emès més enllà de l'estiu, aquestes dues generoses croquetes estan recobertes de patates cremoses, puntuades amb pèsols punxants i coliflor dolça. Une ode au végétariat. Croustillantes revisites du tube planétaire le plus diffusé au-delà de l’été, ces deux généreuses croquettes enrobent d’onctueuse issimes pommes de terre, ponctuées de percutants petit-pois et doux choux-fleurs.

Golgappa, el galant: fresc, vegetal, fàcil de compartir Golgappa, les galantes - frais, végé, facile à partager

Les estrelles de la casa!! Enamora't d'aquestes fines esferes de blat i blat de moro fregides, un gir elegant de farcit on tocs de comí es troben amb un triple inserció refrescant –iogurt-tomàquet-ceba–: no hi ha amanides entre nosaltres, però el xef us proposa raig aquestes emblemàtiques boles com vulgueu...! Les stars de la maison !! Craquez pour ces fines sphères de blé et maïs frites, classieux tour de farce où des touches de cumin rencontrent un triple insert rafraîchissant – yaourt-tomate-oignon – : pas de salades entre nous, mais le chef vous propose d’arroser ces boules iconiques à votre aise... !

8.80€

Les estrelles de la casa!! Enamora't d'aquestes fines esferes de blat i blat de moro fregides, un gir elegant de farcit on tocs de comí es troben amb un triple inserció refrescant –iogurt-tomàquet-ceba–: no hi ha amanides entre nosaltres, però el xef us proposa raig aquestes emblemàtiques boles com vulgueu...! Les stars de la maison !! Craquez pour ces fines sphères de blé et maïs frites, classieux tour de farce où des touches de cumin rencontrent un triple insert rafraîchissant – yaourt-tomate-oignon – : pas de salades entre nous, mais le chef vous propose d’arroser ces boules iconiques à votre aise... !

Dips d'alvocat - Avocalypse! - fresc, vegetal, fàcil de compartir Dips avocado - l’avocalypse ! - frais, végé, facile à partager

Les extensions mexicanes de tant en tant conviden a les nostres muntanyes: un alvocat cremós defensa una carta de patates fregides que millora la teva serenor. Tornem unes rodanxes de pastanaga per equilibrar la teva consciència. Les étendues mexicaines s’invitent ponctuellement sur nos montagnes : un crémeux avocat prend la défense d’un cartel de chips qui fait du pied à votre sérénité. On y ramène quelques lamelles de carotte pour équilibrer votre conscience.

9.00€

Les extensions mexicanes de tant en tant conviden a les nostres muntanyes: un alvocat cremós defensa una carta de patates fregides que millora la teva serenor. Tornem unes rodanxes de pastanaga per equilibrar la teva consciència. Les étendues mexicaines s’invitent ponctuellement sur nos montagnes : un crémeux avocat prend la défense d’un cartel de chips qui fait du pied à votre sérénité. On y ramène quelques lamelles de carotte pour équilibrer votre conscience.

NOU: Shelkar, el xef - fresc, vegetal NOUVEAU : Shelkar, le chef - frais, végé

Comença amb suavitat... Cobert amb un trio de iogurts subtilment variats, una creps de pèsols i patates prepararan el teu paladar. Fregit en farina lleugerament esquitxada amb menta, tamarind i sucre de canya, ens transporta de seguida als enclavaments tibetans de Ladakh i Tawang, a les fronteres de l'Índia i el Nepal. Unes quantes llavors de magrana puntuen el vostre tast amb ràfegues de frescor, amb un toc d'aigua de roses... Commencez en douceur… Recouvertes d’un trio de yaourts aux variations subtiles, une galette de petits pois et pommes de terre va préparer votre palais. Frite dans une farine tout juste saupoudrée de menthe, tamarin et sucre de canne, elle nous glisse illico dans les enclaves tibétaines de Ladakh et Tawang, aux confins de l’Inde et du Népal. Quelques grains de grenade ponctuent votre dégustation de vifs éclats de fraîcheur, avec un soupçon d’eau de rose…

9.90€

Comença amb suavitat... Cobert amb un trio de iogurts subtilment variats, una creps de pèsols i patates prepararan el teu paladar. Fregit en farina lleugerament esquitxada amb menta, tamarind i sucre de canya, ens transporta de seguida als enclavaments tibetans de Ladakh i Tawang, a les fronteres de l'Índia i el Nepal. Unes quantes llavors de magrana puntuen el vostre tast amb ràfegues de frescor, amb un toc d'aigua de roses... Commencez en douceur… Recouvertes d’un trio de yaourts aux variations subtiles, une galette de petits pois et pommes de terre va préparer votre palais. Frite dans une farine tout juste saupoudrée de menthe, tamarin et sucre de canne, elle nous glisse illico dans les enclaves tibétaines de Ladakh et Tawang, aux confins de l’Inde et du Népal. Quelques grains de grenade ponctuent votre dégustation de vifs éclats de fraîcheur, avec un soupçon d’eau de rose…

Chowmein, el calent i vegetal, servit a l'hora de dinar o per a nens bons Chowmein, le chaleureux - végé, servi le midi ou aux enfants sages

Unes quantes cebes ben picades ratllen aquesta tendra antologia de fideus amb els colors de l'alba. Tastaràs l'anar i vingut d'una discreta llimona nepalesa per preparar uns daus de verdures acabats de tirar, fes els teus desitjos! Quelques oignons bigrement ciselés zèbrent ce tendre florilège de nouilles aux couleurs de l’aurore. Vous y goûterez les allers venues d’un discret citron népalais pour apprêter quelques dés de légumes tout juste lancés, faites vos vœux !

13.00€

Unes quantes cebes ben picades ratllen aquesta tendra antologia de fideus amb els colors de l'alba. Tastaràs l'anar i vingut d'una discreta llimona nepalesa per preparar uns daus de verdures acabats de tirar, fes els teus desitjos! Quelques oignons bigrement ciselés zèbrent ce tendre florilège de nouilles aux couleurs de l’aurore. Vous y goûterez les allers venues d’un discret citron népalais pour apprêter quelques dés de légumes tout juste lancés, faites vos vœux !

Momo the Magnificent - Boles de massa al vapor: vedella, pollastre o verdures Momo le magnifique - raviolis vapeur : bœuf, poulet ou végé

Raviolis de deu estrelles del Tibet en el seu suc esvelt. Vegetarians, estigueu tranquils si el vostre servidor una mica entremaliat intenta fer-vos tastar carn de vedella o pollastre: els vostres raviolis d'arròs, patata, col xinesa, col blanca i ceba verda adopten un color verd, per destacar clarament de la nostra pasta de color rosa taronja (impregnada de pebre vermell i comí) dedicada a la carn-e. Dix raviolis stars du Tibet dans leur jus élancé. Végétariens, restez sereins si votre serveur un brin farceur essaye de vous faire goûter au bœuf ou au poulet : vos ravioles de riz, pommes de terre, choux chinois, choux blanc, oignons verts, adoptent toutes une couleur verte, pour se démarquer nettement de nos pâtes roses orangées (imprégnées de paprika et de cumin) dédiées aux viandards.

14.90€

Raviolis de deu estrelles del Tibet en el seu suc esvelt. Vegetarians, estigueu tranquils si el vostre servidor una mica entremaliat intenta fer-vos tastar carn de vedella o pollastre: els vostres raviolis d'arròs, patata, col xinesa, col blanca i ceba verda adopten un color verd, per destacar clarament de la nostra pasta de color rosa taronja (impregnada de pebre vermell i comí) dedicada a la carn-e. Dix raviolis stars du Tibet dans leur jus élancé. Végétariens, restez sereins si votre serveur un brin farceur essaye de vous faire goûter au bœuf ou au poulet : vos ravioles de riz, pommes de terre, choux chinois, choux blanc, oignons verts, adoptent toutes une couleur verte, pour se démarquer nettement de nos pâtes roses orangées (imprégnées de paprika et de cumin) dédiées aux viandards.

Mok thuk el mag - boles de massa en brou: vedella, pollastre o verdures Mok thuk le magicien - raviolis en bouillon : bœuf, poulet ou végé

Sinònim de completitud. Els teus raviolis prenen un petit bany de verdures envoltats de gingebre, on l'all mateix haurà desfet tots els seus beneficis per al cor, i la seva fragància no és irrevocable: en l'equilibri herbaci d'un caldo incondicional, tot s'entrellaça sense dominar (totaràs totes les aromes sense por d'abraçar la vida just després de menjar)! I aleshores, aquells que durant molt de temps somieu amb una Momo més íntima, potser tingueu l'oportunitat de veure-la enlairar, amb la calor vigoritzant del brou ajudant! Un remei natural per a la gana de l'alpinista que probablement estàs albergant. Synonyme de complétude. Vos ravioles prennent un petit bain de légumes nimbés de gingembre, où l’ail lui-même aura fondu tous ses bienfaits pour le cœur – et leur fragrance n’est pas irrévocable : dans l’équilibre herbacé d’un fieffé bouillon, tout s’entremêle sans dominer (vous rencontrerez tous les parfums sans craindre d’embrasser la vie juste après manger) ! Et puis, ceux d’entre vous qui ont longtemps rêvé d’un Momo plus intimiste auront peut-être, une occasion de le voir tomber ses dessous, la revigorante chaleur du bouillon aidant ! Un remède naturel à l’appétit d’alpiniste que vous couvez certainement.

16.60€

Sinònim de completitud. Els teus raviolis prenen un petit bany de verdures envoltats de gingebre, on l'all mateix haurà desfet tots els seus beneficis per al cor, i la seva fragància no és irrevocable: en l'equilibri herbaci d'un caldo incondicional, tot s'entrellaça sense dominar (totaràs totes les aromes sense por d'abraçar la vida just després de menjar)! I aleshores, aquells que durant molt de temps somieu amb una Momo més íntima, potser tingueu l'oportunitat de veure-la enlairar, amb la calor vigoritzant del brou ajudant! Un remei natural per a la gana de l'alpinista que probablement estàs albergant. Synonyme de complétude. Vos ravioles prennent un petit bain de légumes nimbés de gingembre, où l’ail lui-même aura fondu tous ses bienfaits pour le cœur – et leur fragrance n’est pas irrévocable : dans l’équilibre herbacé d’un fieffé bouillon, tout s’entremêle sans dominer (vous rencontrerez tous les parfums sans craindre d’embrasser la vie juste après manger) ! Et puis, ceux d’entre vous qui ont longtemps rêvé d’un Momo plus intimiste auront peut-être, une occasion de le voir tomber ses dessous, la revigorante chaleur du bouillon aidant ! Un remède naturel à l’appétit d’alpiniste que vous couvez certainement.

Sha bahleg el tipus dur! Sha bahleg le balèze !

Un dels plats tibetans més tradicionals, i abundant! Us proveu habitualment d'Àsia? Posa't les teves sabatilles d'ordi fetes al Tibet per acompanyar aquesta carn picada en la nostra acariciada barreja de pebrots i tomàquets en salsa. L’un des mets tibétains les plus coutumiers – et copieux ! Vous vous approvisionnez régulièrement en Asie ? Enfilez vos chaussons d’orge made in Tibet pour accompagner ce bœuf haché dans notre caressante réunion de poivrons et tomates en sauce.

16.60€

Un dels plats tibetans més tradicionals, i abundant! Us proveu habitualment d'Àsia? Posa't les teves sabatilles d'ordi fetes al Tibet per acompanyar aquesta carn picada en la nostra acariciada barreja de pebrots i tomàquets en salsa. L’un des mets tibétains les plus coutumiers – et copieux ! Vous vous approvisionnez régulièrement en Asie ? Enfilez vos chaussons d’orge made in Tibet pour accompagner ce bœuf haché dans notre caressante réunion de poivrons et tomates en sauce.

NOU: Norling, el nadir: només calent i totalment vegetal! NOUVEAU : Norling, le nadir - tout juste chaud et tout à fait végé !

Aquest aperitiu indotibetà puja de rang fins a la mida d'un plat, combinant sabors orientals rituals: les mongetes vermelles i els cigrons, remullats durant la nit en aigua amb infusió de tamarind, s'incorporen amb soja negra. El xef els talla i després els fregeix per crear creps que de vegades són vigoritzants, de vegades boniques, i després s'amaguen en secret amb un cullerot de iogurt de menta. Les llavors de comí i magrana captiven aquests sabors assolellats i sensuals, aportant esclats de frescor... Cet encas indo-tibétain monte en grade en s’offrant les dimensions d’un plat, où s’accolent des saveurs orientales rituelles : haricots rouges et pois-chiches – trempés la nuit durant dans une eau infusée au tamarin – sont incorporés au soja noir. Le chef les emporte-pièce puis les frit pour en tirer des galettes tantôt toniques, tantôt coquettes, que vient recouvrir une louche de yaourt mentholé à la dérobée. Du cumin et des grains de grenade chaperonnent ces saveurs solaires et sensuelles porteuses d’éclats de fraîcheur…

17.00€

Aquest aperitiu indotibetà puja de rang fins a la mida d'un plat, combinant sabors orientals rituals: les mongetes vermelles i els cigrons, remullats durant la nit en aigua amb infusió de tamarind, s'incorporen amb soja negra. El xef els talla i després els fregeix per crear creps que de vegades són vigoritzants, de vegades boniques, i després s'amaguen en secret amb un cullerot de iogurt de menta. Les llavors de comí i magrana captiven aquests sabors assolellats i sensuals, aportant esclats de frescor... Cet encas indo-tibétain monte en grade en s’offrant les dimensions d’un plat, où s’accolent des saveurs orientales rituelles : haricots rouges et pois-chiches – trempés la nuit durant dans une eau infusée au tamarin – sont incorporés au soja noir. Le chef les emporte-pièce puis les frit pour en tirer des galettes tantôt toniques, tantôt coquettes, que vient recouvrir une louche de yaourt mentholé à la dérobée. Du cumin et des grains de grenade chaperonnent ces saveurs solaires et sensuelles porteuses d’éclats de fraîcheur…

Pollastre al curri del xef amb cúpula d'arròs Poulet curry du chef et son dôme de riz

El clàssic imperdible de la casa, especialment gràfic i diabòlicament sedós. Un pollastre daurat, donat vida per un curri amb reflexos de boja, recolzat per un pebre vermell tacat de llet. L’immanquable classique de la maison, particulièrement graphique et diablement soyeux. Un poulet doré, exaucé par un curry aux reflets garance, à l’appui d’un paprika diapré de lait.

17.00€

El clàssic imperdible de la casa, especialment gràfic i diabòlicament sedós. Un pollastre daurat, donat vida per un curri amb reflexos de boja, recolzat per un pebre vermell tacat de llet. L’immanquable classique de la maison, particulièrement graphique et diablement soyeux. Un poulet doré, exaucé par un curry aux reflets garance, à l’appui d’un paprika diapré de lait.

NOVETAT: Gangla metok, el canalla - vegetal o pollastre, fàcil de compartir com un mezze NOUVEAU : Gangla metok, le galopin - végé ou poulet, facile à partager comme un mezze

Passejadors amants de la carn, aquí teniu unes mossegades de pollastre saltejat desglaçat en una salsa secreta, que podeu potenciar amb un curri impresat de "zimbu" - allium hypsistum o, per als coneixedors, una espècia de l'Himàlaia més aviat cristal·lina a la boca. Una cúpula d'arròs; Al costat teniu disponible una petita fricassada de col xinesa, mongetes verdes, bròquil i pèsols! Caminants vegetarians, ara és el moment d'ajustar la vostra dieta "Sakadawa". Gaudireu de les mateixes nocions bàsiques que els vostres amics carnívors, juntament amb una bonificació especial sobre la qual us preguntaran: el manohar tibetà, un curri de mongetes vermelles que millorarà el vostre arròs. Marcheurs viandards, voici quelques bouchées de poulet sauté déglacé dans une sauce secrète, que vous pourrez agrémenter d’un curry imprégné de « zimbu » – l’allium hypsistum ou, pour les connaisseurs, une épice de l’Himalaya plutôt cristalline en bouche. Un dôme de riz ; une petite fricassée de choux chinois, haricots verts, brocolis et petit-pois reste à votre disposition à côté ! Marcheurs végétariens, voici venu le temps d’ajuster votre régime « Sakadawa ». Vous profiterez de la même base que vos compères carnivores, accompagné d’un bonus spécial dont ils vous demanderont des nouvelles : le manohar tibétain, un curry de haricots rouges propre à sublimer votre riz

20.00€

Passejadors amants de la carn, aquí teniu unes mossegades de pollastre saltejat desglaçat en una salsa secreta, que podeu potenciar amb un curri impresat de "zimbu" - allium hypsistum o, per als coneixedors, una espècia de l'Himàlaia més aviat cristal·lina a la boca. Una cúpula d'arròs; Al costat teniu disponible una petita fricassada de col xinesa, mongetes verdes, bròquil i pèsols! Caminants vegetarians, ara és el moment d'ajustar la vostra dieta "Sakadawa". Gaudireu de les mateixes nocions bàsiques que els vostres amics carnívors, juntament amb una bonificació especial sobre la qual us preguntaran: el manohar tibetà, un curri de mongetes vermelles que millorarà el vostre arròs. Marcheurs viandards, voici quelques bouchées de poulet sauté déglacé dans une sauce secrète, que vous pourrez agrémenter d’un curry imprégné de « zimbu » – l’allium hypsistum ou, pour les connaisseurs, une épice de l’Himalaya plutôt cristalline en bouche. Un dôme de riz ; une petite fricassée de choux chinois, haricots verts, brocolis et petit-pois reste à votre disposition à côté ! Marcheurs végétariens, voici venu le temps d’ajuster votre régime « Sakadawa ». Vous profiterez de la même base que vos compères carnivores, accompagné d’un bonus spécial dont ils vous demanderont des nouvelles : le manohar tibétain, un curry de haricots rouges propre à sublimer votre riz